هیات امناء

هيأت امناء صندوق مركب از 10 نفر است كه بار اول از سوي موسسين انتخاب شده و انتخاب يا جايگزيني اعضاء هيأت امناء پس از بار اول مطابق ماده 9 اساسنامه صندوق مي باشد،اين هيأت بالاترين مقام صندوق بوده و در هر حال و هر مورد نايب مناب موسسين است.
وظايف و اختيارات هيأت امناء:رسيدگي به ترازنامه و بيلان صندوق، استماع گزارش بازرسان، انتخاب و عزل و تجديد انتخاب اعضاء هيأت مديره و بازرسان، تعيين روزنامه كثيرالانتشار براي درج آگهي هاي صندوق، اصلاح اساسنامه، تعيين و تصويب منابع مالي صندوق، تعيين خط مشي صندوق، نظارت بر عملكرد هيئت مديره، انحلال و تصفيه صندوق.

هیات امنا صندوق کوثر

ساختار سازمانی صندوق مهر کوثر

زمینه‌های فعالیت

ایجاد ارتباط بین نیازمندان و خیّرین

قرض الحسنه کوثر

صندوق مهر کوثر پل ارتباطی بین نیازمندان و خیّرین می باشد.

صندوق قرض الحسنه مهر کوثر یک واحد پولی و مالی با نیّات خیرخواهانه است که به منظور انجام خدمات عام المنفعه، کـمـک بـه تـامـیـن نـیـازهـا و بـهـبـود زندگـی افـراد نـیـازمـند ، اعطای وام های بدون سود وبهره (قرض الحسنه) از طریق جذب و دریـافت وجـوه خـیریـن و سایـر اشـخـاص حـقـیـقـی و حـقوقی که بصورت قرض الحسنه در اخـتیار صندوق قرار خواهند داد ، فعالیت می نماید.

حمایت و پشیبانی از نیازمندان

صندوق مهر کوثر

یکی از برنامه های مؤمنان حمایت از نیازمندان است که یکی از جلوه های آن انفاق کردن است که این عمل باید با شرائط و آداب ویژه خود انجام شود، انفاقی ارزشمند است که اولاً از مال پاکیزه باشد و ثانیاً با اخلاص و در راه خدا باشد و ثالثاً همراه با آن یا پس از انجام عمل منّت گذاشتن و اذیّت کردن نسبت به گیرنده انفاق رخ ندهد در غیر این صورت عمل باطل و بی اثر می شود و پاداشی را بهره انفاق کننده نمی کند. عمل انفاق آثاری برای فرد و جامعه دارد آثار فردی آن تزکیه نفس و پاکسازی انسان و پرورش روح او و مبارزه با روحیه مال دوستی است و آثار اجتماعی آن پرکردن خلأ اجتماعی و رفع نیاز، نیازمندان و حمایت از آن هاست.

پرداخت وام های بدون بهره

قرض الحسنه کوثر

در قرآن، سیزده بار با واژه های گوناگون، سخن از قـــرض به میان آمده و بــه آن تأکید شده است. در هر جا که کلمه «قرض» آمده به دنبال آن کلمه «حَسناً» نیز آمده است. از این رو در اسلام به وام بی بهره «قرض الحسنه» می گویند. این ترکیب بیانگر آن است که قرض دادن باید به صورت نیکو انجام شود. نیکویی آن را می توان از چند جهت تصوّر کرد:

  1. آبرومندانه باشد
  2. بی منّت باشد
  3. بدون چشم داشت به سود و بهره باشد.
  4. برای خشنودی خدا باشد.
  5. از روی میل و علاقه باشد.

گزارش عملکرد

enemad-logo